logo skoleni-kurzy

ORIENTACE NA ZAKAZNIKA A JEDNANI S KLIENTEM 2DENNI KOMENTÁŘE KE KURZU


skoleni-kurzy.eu




Podrobné hledání kurzů, školení a rekvalifikací



skoleni-kurzy.eu

[skoleni-kurzy.eu] Zde najdete různé kurzy, školení, semináře a rekvalifikační kurzy z různých oborů.

Nenašli jste kurz, školení a/nebo seminář?

Pošlete nám nezávaznou poptávku po kurzu a my se ho pokusíme najít a pošleme Vám kontakt na vzdělávací firmu a/nebo Vaši poptávku kurzu zveřejníme v seznamu poptávek.

Registrace školící firmy

Jste školící firma, vzdělávací instituce a/nebo pořádáte školení, kurzy, rekvalifikační semináře? Zaregistrujte svoji firmu na serveru a zvyšte počet svých klientů.
 

Náhodný kurz/školení


ŠKOLENÍ OBSLUH MOTOROVÝCH MANIPULAČNÍCH VOZÍKŮ [VZV] - JAN KALODA - MOTOROVÉ MANIPULAČNÍ VOZÍKY
Školení řidičů motorových vozíků - na základě uvedených oprávnění-certifikátů [návaznost na certifikáty jakosti ISO 900.] a v souladu s platnou legislativou provádíme školení [kurzy] řidičů [obsluh] motorových manipulačních vozíků [VZV aj.] a technické kontroly motorových manipulačních vozíků.

^

 

 

ORIENTACE NA ZAKAZNIKA A JEDNANI S KLIENTEM 2DENNI KOMENTÁŘE KE KURZU

Viz také následující kurzy :
  • Asertivní jednáníAssertiveness in the WorkplacePodrobnosti
  • Osobitá péče o zákazníkaSpecial Customer CarePodrobnosti
  • LinkedIn jako výkonný nástroj pro osobní branding a získávání zákazníků LinkedIn as a powerful tool for personal branding and customer acquisitionPodrobnosti
  • Asertivita, způsob jednání a zvládání konfliktních situacíPodrobnosti
  • Asertivita, způsob jednání a zvládání konfliktních situacíPodrobnosti


Orientace na zákazníka a jednání s klientem – 2denní kurz
- Komentáře a dotazy na školení/kurz


---(zatím žádný dotaz)---



-x- Pro tento kurz již nelze poslat žádný dotaz -x-

Tento kurz již byl smazán




Zpět ke kurzu

Orientace na zákazníka a jednání s klientem – 2denní kurz

Účastníci kurzu se seznámí s principy orientace na zákazníka. Komunikační dovednosti, jako např. oční kontakt, řeč těla nebo vysoká úroveň ování jsou již běžným standardem. Dejte Vašim zákazníkům díky absolvování našeho kurzu víc! Spokojenost zákazníků vede k nárůstu loajality a tím přispívá k navyšování tržeb společnosti. Místo konání kurzu školicí prostory firmy NICOM, a. s. Lektor kurzu Mgr. Lubomír Pelech Cílová skupina kurz je určen pro všechny, jejichž pracovní úspěch je založen na úspěšném jednání s jinými obchodníci, kteří potřebují lépe porozumět projevům chování svých klientů Kurz probíhá v omezené skupině účastníků. Rozsah kurzu : 2 dny. Zásady profesionálního proklientského přístupu jaká jsou očekávání zákazníka co zákazník vnímá jako profesionální a co ne Vedení osobního i ického rozhovoru Vyjednávání a asertivita jednotlivé části rozhovoru, které je potřeba dodržovat pro efektivní a časově nenáročné vedení rozhovoru umění naslouchat a klást správné otázky překonávání nesouhlasu, resp. námitek klientů vyřizování případných stížností - reklamací, přijetí reklamace či stížnosti reakce na otázky, na které pracovník nezná odpověď nebo je není schopen v dané době vyhledat a zjistit postoj pracovníků v podobě ochoty pomoci vstřícnost k žádostem, otázkám klientů atp. # Úvod rozhovoru navození atmosféry pro jednání nastavení jednotného standardu představování a úvodu rozhovoru Profesionální zvládání „náročných“ klientů vedení hovoru k cíli umění ukončit rozhovor, který „nikam nevede“ Verbální komunikace při vedení rozhovoru doporučené výrazy při rozhovorech klientů s cílem navodit vstřícnost a důvěru zapovězené výrazy – zakázaná slova – slova, která komunikaci brzdí a ztěžují zdvořilostní fráze, které pozvednou profesionalitu rozhovoru Zásady profesionálního ického servisu význam práce s hlasem a slovem jako jedinými prostředky komunikace tvorba image firmy pomocí ické komunikace

... Zpět ke kurzu  -> Orientace na zákazníka a jednání s klientem – 2denní kurz



NICOM, a.s.

Počítačové a fotografické kurzy pro Vás pořádáme nejen v moderních klimatizovaných učebnách Praze, Brně a Ostravě, ale také po celé České republice na mobilních učebnách. Jsme autorizované školicí středisko firem Microsoft, Autodesk, Adobe, Corel a Zoner. Nabízíme školení pro firmy i veřejnost pro začátečníky i pokročilé pod vedením zkušených lektorů a profesionálních fotografů. Pro uchazeče o zaměstnání slouží počítačové a účetnické rekvalifikační kurzy. Jako externí pracoviště Bilanční diagnostiky poskytujeme kurzy s kompletním poradenským programem. NICOM je také testovacím střediskem firmy VUE, Autodesk a ECDL, kde je možno získat mezinárodně platné certifikáty v oboru IT.

NICOM, a.s.

Nové kurzy a školení od této školící firmy (RSS)
 
 
RSS
RSS - odběr novinek - nové kurzy, rekvalifikace a školení
Nové kurzy/školení | Nové termíny kurzů/školení | Last-Minute | Odběr novinek na Váš mail
skoleni-kurzy.eu

SKOLENI-KURZY.EU



REGIONY



MENU



KONTAKT


skoleni-kurzy.eu
2007 - 2024 © OBEC.net, sro
Potoční 8, 617 00 Brno, CZ
Email: info[at]skoleni-kurzy.eu
Telefon:(+420) 775 193 488
Fax:
Kontakt

+



+




V případě dotazu ke kurzu využijte prosím kontaktní formulář u daného konkrétního kurzu





Školení: Power BI pokročilý v květnu 2024 - Praha
^